Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ban köthet ki a magyar hátvéd – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban megjelenő átigazolási hírekben továbbra is élénk szereplőnek számít a magyar válogatott hátvédje…

A Tuttomercatoweb értesülései szeirnt a Bologna csapata szívesen leigazolná a Fenerbahce magyar hátvédjét, Szalai Attilát a nyári átigazolási időszak során.

Szinisa Mihajlovics csapata Aaron Hickey és Arthur Theate távozása után hátvédet keres, és mivel az Ajax túl sokat kér Perr Schuurs így honfitársunk lehet az egyik legfőbb kiszemeltjük. Ugyanakkor miközben a hírek szerint az isztambuliak 15 millió eurót kérnek játékosukért, addig az olasz klub 9 millió eurót fizetne érte.

A 24 éves magyar védő még csak tavaly januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, játékjogáért a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és villámgyorsan nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, és hátvéd létére 21 meccs alatt három gólt szerzett a múlt szezonban. Az elmúlt idényben sérüléséig 31 bajnokin és összesen 43 tétmérkőzésen vették számításban.

Az utóbbi időben a nemzetközi sajtóban olyan csapatokkal boronáltak össze, mint a Chelsea, a Napoli vagy éppen az Atlético Madrid. A legutóbbi értesülések szerint a Notthingham Forest, a Newcastle United, a Fulham és a Sevilla ugyancsak szívesen látná őt soraiban a nyáron.

A Bologna annak idején 2016 és 2019 között Nagy Ádám személyében egy másik magyar válogatott futballistát is foglalkoztatott.