Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-selejtezők: több szerdai párharc már az odavágón eldőltnek látszik! – eredmények

A Bajnokok Ligája selejtezőinek negyedik körében a Ferencváros találkozója mellett további négy találkozót rendeztek még szerda este. A négyből három alkalommal is formalitásnak tűnik a visszavágó!

 

Bodö/Glimt  (norvég) – Zalgiris (litván) 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Vetlesen (33.), Pellegrino (36.), Salvesen (58.), Hoibraaten (61.), Espejord (90+3.)

Az elmúlt európai kupaidényben az AS Roma ellen a Bod/Glimt már megmutatta, hogy számolni lehet vele a nemzetközi porondon. A norvégok most szó szerint kiütötték litván ellenfelüket hazai pályán, amelynek eredményeként szinte a BL-selejtező utolsó, döntő körében is érezhetik magukat.

 

Maccabi Haifa (izraeli) – Apollon Limasszol (ciprusi) 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Peybernes (38. – öngól), A. Mohamed (54. és 62.), Pierrot (79.)

Hasonlóan az előbb említett Bodö együtteséhez, a Maccabi Haifa is magabiztosan lépte le hazai pályán ellenfelét, papíron több, mint megnyugtató előnyt szerezve a visszavágó előtt.

Dinamo Kijev (ukrán) – Sturm Graz (osztrák) 1-0 (1-0)
Gólszerző: Karavaev (28.)

Az ezúttal is Lengyelországban (Lodz) hazai pályán játszó Dinamo Kijev hiába játszott nagy labdabirtoklási fölényben, a Sturm kellemetlen ellenfélnek bizonyult, mi több, több komolyabb sansza is volt a gólszerzésre – Érdekesnek ígérkezik a grazi visszavágó!

 

Crvena Zvezda (szerb) – Pjunyik Jereván (örmény) 5-0 (3-0)
Gólszerzők: Bukari (29., 44. és 70.), Kangwa (33.), S. Mitrovic (78.)

Kis túlzással a Crvena Zvezda számára formalitásnak ígérkezik az örményországi visszavágó. A szerbeknek szinte minden bejött a kapu előtt, ráadásul a 3. percben már volt egy meg nem adott góljuk is (…) Sok mindent elmond a találkozóról, hogy a 14 zvezdai lövésből 11 (!) kaput is talált, szemben az örmények 8:2-es arányával!