Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Feyenoord védője a PL újonca radarján – sajtóhír

Az angol bajnokság (Premier League) mezőnyébe frissen visszatérő Bournemouth együttese az Ekl-döntős Feyenoord erősségét szemelte ki magának…

(Photo by ANP via Getty Images)

Fabrizio Romano számolt be róla, hogy a Bournemouth együttese felvette a kapcsolatot a Feyenoord vezetőségével Marcos Senesi megszerzésével kapcsolatban, de nem lesz egyszerű dolguk tető alá hozni az üzletet.

A 25 esztendős védő az elmúlt három szezont töltötte a rotterdami klub alkalmazásában, melyet a “farkasok” az idei Európa-konferencialiga fináléjában legyőztek. Senesi ez idő alatt 116 pályára lépés során hátvéd létére nyolc gólt szerzett, miközben a 2021-2022-es kiírásban 50 találkozón három találat fűződött a nevéhez. A tehetséges játékos hazájában a San Lorenzo együttesében nevelkedett, akiktől 2019 szeptemberében intett búcsút a holland klub kedvéért.

Az olasz felmenőkkel is rendelkező Senesi júniusban debütált az argentin válogatottban egy barátságos mérkőzésen, de Lionel Scaloni szövetségi kapitány a továbbiakban is számítani készül szolgálataira.