Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG-ben folytatja a portugálok eltévedő, majd visszatérő középpályása – HIVATALOS

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazolta a portugál középpályást, Renato Sanchest.

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Beigazolódtak az eddigi sajtóhírek és a PSG bejelentette, hogy leigazolták a LOSC Lille csapatából Renato Sanchest. A francia csapat közleménye szerint öt éves szerződést írt alá a portugál középpályás, ám az átigazolási díjról nem adott tájékoztatást. Egybehangzó sajtóhírek szerint azonban Sanches 15 millió euró ellenében váltott klubot.

A 24 éves játékost néhány évvel ezelőtt az egyik legtehetségesebb ígéretnek tartották, majd a Bayern München szerezte meg a Benficától 2016-ban 35 millió euróért. A közös munka viszont nem úgy alakult, ahogy a felek elképzelték, és 2018-ra már szinte egyáltalán nem is kapott lehetőséget, majd még ebben az évben kölcsön adták a Swansea-nak, 2019-ben pedig végleg eladták a Lille csapatának.

A francia csapatban Sanches ismét magára talált, és remek teljesítményt produkált. Minden sorozatot figyelembe véve 90 mérkőzésen lépett pályára a Lille színeiben, amelyeken 6 gólt és 10 gólpasszt jegyzett, 2019-ben pedig francia bajnok is lett.