Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: nagyon sima győzelmet szerzett az Atlético Madrid a Cadíz ellen – videóval

Utolsó előtti felkészülési mérkőzését játszotta az Atlético Madrid a Cadíz ellen, mielőtt a Juventus ellen befejezi az előszezont. A spanyol csapat ellen igazán termékeny volt Diego Simeone gárdája, így biztosan sikernek könyvelhetik el ezt a barátságos mérkőzést. 

 (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert az Atlético Madrid. A 14. percben érkezett a vezetés Alvaro Morata találatával, aki két év után tért vissza a spanyol fővárosba a Juventusból. A második gólt a játékrész végén szerezték meg Saúl Niguez révén, aki szintén kölcsönben játszott az előző szezonban, ám a ő Chelsea-nél játszott.

A második félidőt ott folytatta az Atlético, ahol abbahagyta, és már rögtön az első percben gólt lőttek, ám most Daniel Wass volt az, aki betalált a kapuba. Nem maradt ki Antoine Griezmann sem a körből, mivel az 51. percben a francia is gólt lőtt. A Cadíz nem sok vizet zavart a mérkőzésen, egy-két kisebb helyzeten kívül, aztán a hajrában, a 87. percben mégis szépíteni tudott Negredo góljával, ezzel beállítva a végeredményt.

Cadiz – Atletico Madrid 0-0 (0-2)
Gólszerzők: Negredeo (87.) ill. Morata (14.), Saúl Niguez (45.), Wass (46.), Griezmann (51.)
Sárga lap: Cala (21.), Fali (45+1.) ill. Griezmann (56.)
Kiállítás: – ill. –