Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét kölcsönbe kerülhet a Chelsea támadója! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint ismét kölcsönbe kerülhet az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttesének belga támadója, Michy Batshuayi.

A Sky Sports legfrissebb beszámolója szerint ismét kölcsönbe kerülhet Michy Batshuayi. A Chelsea belga támadójának minden bizonnyal ez nem lenne meglepő döntés, tekintve, hogy a 2016-os szerződtetése óta szerepelt már kölcsönben a Dortmundnál, a Valenciánál, kétszer a Crystal Palacenál, legutóbb pedig a Besiktasnál. A 28 esztendős játékos iránt a hírek szerint ezúttal a Wolverhampton csapata érdeklődik, ahol szeretnének egy csatárt szerezni, miután Raúl Jimenez megsérült a felkészülési időszak során. Nem meglepő módon Thomas Tuchel nem ragaszkodik a belga játékoshoz, így a Wolves könnyedén megszerezheti a csatárt a 2022/23-as idényre.

Michy Batshuayi 2016 nyara óta összesen 77 alkalommal ölthette magára a Chelsea mezét, amelyeken 25 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. A legutóbbi szezonban a Besiktas színeiben 42 találkozón 14 gólig és 5 előkészítésig jutott.