Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: 13. új igazolására készül az újonc! – sajtóhír

A Notthingham Forestnél komolyan gondolták a csapat megerősítését a Premier League-re, olyannyira, hogy már a tizenharmadik új érkezőt várják a klubhoz.

A The Athletic beszámolója szerint a Forest legújabb kiszemeltje a holland élvonalbeli Willem II csatára, Jizz Hornkamp.

A 24 esztendős, Ajax-nevelésű játékos januárban érkezett a Willem II-hez a Den Bosch együttesétől, azonban a jelek szerint újabb nagy lépést tehet karrierjében, amennyiben a már egymással tárgyaló Notthingham és Willem II megállapodásra jut egymással.

A The Atheltic beszámolója szerint a mindössze 650.000 eurós értékre taksált (Transfermarkt) Hornkamp esetében az anyagiak biztosan nem jelenthetnek majd gondot a Forestnek; ahol a nyár 13. (!) új igazolásaként jelenthetik be a csatárt: Taiwo Awoniyi =Union Berlin), Neco Williams (Liverpool), Orel Mangala (Stuttgart), Moussa Niakhité (Mainz), Giulian Biancone (Troyes), Omar Richards (Bayern München), Lewis O’Brien (Huddersfield), Harry Toffolo (Huddersfield), Brandon Aguilera (LD Alajuelense), JEss LIngard (ingyen – legutóbb Manchester United), Wayne Henessey (Burnley), Dean Henderson (kölcsön – Manchester United) után.