Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bemutatta újabb igazolását az AS Roma – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően a Paris Saint-Germain létszámfeletti középpályása az AS Romában folytatja pályafutását…

Az AS Roma a pénteki esti órákban erősítette meg hivatalosan a Paris Saint-Germain létszámfeletti középpályása, Georginio Wijnaldum kölcsönvételét.

A 31 esztendős holland középpályás tavaly nyáron öt év után hagyta el a Liverpool csapatát a párizsi óriásklub kedvéért, azonban eddig kevésbé találta meg a helyét náluk. Wijnaldum ugyan 29 tétmeccsen kapott lehetőséget, ebből 22-szer a francia bajnokságban lépett pályára, többször csak csereként vették számításba, és kezdőként sem tudott meghatározó szerepet betölteni. Minden sorozatot figyelembe véve három, a Ligue 1-ben egy gólt szállított. Annak idején az Anfield Roadon 237 meccs alatt 22-szer volt eredményes 2016 és 2021 között.

A kiszivárgott információk szerint megállapodás értelmében a párizsiak álljak a holland légiós fizetésének a felét, az olaszok pedig most 5 millió eurót fizetnek érte, jövő nyáron pedig újabb 8 millió euró ellenében opcionális végleg megvehetik őt.

Wijnaldum korábban hazájában a Feyenoord és a PSV Eindhoven csapataiban szerepelt.

A tavalyi idényben az Európa-konferencialiga első kiírásának megnyerése mellett a bajnokságban csak hatodik helyen végző Giallorossi a nyár korábbi szakaszában már többek közt Nemanja Matics és Paulo Dybala megszerzésével erősítettek.