Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: eldőlt Azpilicueta sorsa! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea hivatalos közleményében tudatta, hogy meghosszabbította César Azpilicueta szerződését…

 (Photo by Ivan Yordanov/MI News/NurPhoto via Getty Images)

Igaznak bizonyultak a hírek, vagyis a Chelsea 2024-ig megújította César Azpilicueta kontraktusát. A rutinos spanyol hátvéd iránt állítólag élénken érdeklődött a Barcelona, ezzel viszont eldőlt, hogy marad Londonban. Nem mellesleg Azpilicueta a 11. szezonját kezdheti meg a Chelsea színeiben, 2019 nyara óta pedig az együttes csapatkapitánya. 

César Azpilicuetát 2012 nyarán a Marseille-től igazolta le a Chelsea mindössze 8,8 millió euró ellenében. A spanyol kiválóság gyorsan meghatározó játékos lett az angol sztárcsapatnál és kivétel nélkül minden ottani edzője számított rá. Azpilicueta eddig minden frontot egybe véve 474 mérkőzésen lépett pályára a Chelsea-ben, melyek folyamán 17 találatot és 55 gólpasszt jegyzett. A klub tagjaként kétszer nyerte meg a Premier League-t illetve az Európa-ligát, az FA-kupát és a Bajnokok Ligáját pedig egyszer.