Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Döntött vezetőedzője további sorsáról a Newcastle United – HIVATALOS

Az elmúlt idényben közben a szaúdi tulajdonosok megjelenésével jelentős tőkeemelésen áteső Newcastle United bejelentést adott vezetőedzője jövőjéről…

A Newcastle United együttese hivatalos honlapján keresztül erősítette meg, hogy a klub új, hosszútávú szerződést kötött vezetedzőjével, Eddie Howe-val, aki a megállapodás értelmében bizonyára még további éveken át látja el a vezetőedzői feladatokat a St. James’ Parkban.

A korábban nyolc éven át a Bournemouth csapatát gardírozta, melyet a negyedosztályból az élvonalig vezetett. A fiatal szakembert múlt novemberben nevezték ki a “szarkák” kispadjára a szaúdi hatalomátvételt követően. Howe szép lassan kivezette a csapatot a kieső zónából, sínre tette a dolgokat és a Newcastle a 11. helyen zárta a PL előző idényét. Irányítása alatt a csapat eddig 13 győzelem és tíz vereség mellett öt döntetlent regisztrált.

“Nagyszerű érzés, hogy a jövőmet ennek a hihetetlen klubnak szentelem. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Newcastle United vezetőedzője lehetek, és minden pillanatát élvezhetem. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy elismerjem az edzői csapatomat, a játékosokat, a stábot és a szurkolókat. Ők így együtt mindannyian különlegessé helyé tesztik azt, ahol mindennap itt lehetek. Szeretném köszönetemet kifejezni tulajdonosainknak és Dan Ashworth-nek is. Még mindig a közös utunk elején járunk, de ez egy izgalmas időszak és nagyon izgatott vagyok a közös jövőnk miatt” – jegyezte meg a szakember.

A “szarkák” az új idénynek nagy reményekkel vághatnak neki, nem titkolt céljuk lenne a mezőny első fele, akár a nemzetközi kupaszereplést érő helyezés elérése.