Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londoni csapathoz kerülhet a Roma támadója – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi beszámolók szerint az angol bajnokságban (Premier League) köthet ki az AS Roma létszámfeletti támadója…

(Photo by Max Maiwald/DeFodi Images via Getty Images)

A Daily Mail értesülései szerint az újonc Fulham megelőzte a versenyfutásban a West Ham Unitedet, melyet a két londoni csapat az AS Roma holland támadója, Justin Kluivert kegyeiért folytat.

A 23 esztendős szélső négy évvel ezelőtt igazolt át nevelőegyesületétől, az Ajaxtól közel 19 millió euró ellenében a Giallorossihoz, ahol csak epizódszereplő tudott lenni. Minden sorozatot figyelembe véve 68 mérkőzés alatt csatár létére mindössze 9 alkalommal talált be.

Kluivert nem találta meg a számításait első két évében a Serie A-ban, ezért Roma az elmúlt két szezonban kölcsönadta őt. Előbb az RB Leipzig csapatához irányította őt kölcsönben, s Németországban bár akadtak ígéretes mozzanatai, 19 bajnoki mérkőzésen mindössze három találatig jutott, így az évad végeztével a lipcseiek sem marasztalták őt. A legutóbbi kiírást a francia OGC Nice alkalmazásában töltötte, ahol 27 francia bajnokin négy gólra futotta erejéből. A holland válogatottban két meccset játszó fiatal támadó eddig sehol nem találta meg igazán a számításait.

Justin Kluivert édesapja, Patrick annak idején többek közt az Ajax, az AC Milan és a Barcelona csapataiban szerepelt, ezidáig túl magasra téve a lécet fia számára.