Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: meglepő helyen kötött ki Batik Bence

Miután a Honvédnál kikerült a keretből biztos volt, hogy távozik Batik Bence. Sokáig úgy tűnt Zalaegerszegre tart, azonban mégse a ZTE-ben kötött ki.

A 28 éves védő négy év után távozott a Honvédtól, miután a fővárosi csapatnál a kitették az első csapat keretéből, néhány nappal a bajnoki rajt előtt, annak ellenére, hogy addig ő volt a csapatkapitány.

A Puskás Akadémia hivatalos honlapján jelentette be a védőt, azonban az nem derül ki a közleményből mennyi időre írt alá.

“Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék arra koncentrálni, hogy megtegyek mindent a csapatért. Nagyon jó együttesnek tartom a Puskás Akadémiát, fegyelmezettek, rendezettek, s jók az előre játékban. Nagyon sok fiatal labdarúgó van, még erősebb lett ez a gárda, mint a tavalyi.
Próbálom még stabilabbá tenni a védelmet, elég sokat kommunikálok a pályán, ezzel is próbálom segíteni a társakat. Azt gondolom, nem lesz gond a beilleszkedéssel.” – nyilatkozta a klub honlapjának Batik.

Batik Szegeden született, innen igazolt 2012-ben a Ferencvároshoz, amelynek a felnőtt csapatában is bemutatkozhatott. 2018-ig volt az FTC játékosa, ekkor igazolt a Honvédhoz, ahol a kezdetektől fogva alapembernek számított.