Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb ajánlatot tesz a PL-csapat a magyar védőért – sajtóhír

A nemzetközi sajtóban megjelenő átigazolási hírekben továbbra is élénk szereplőnek számít a magyar válogatott hátvédje…

(Photo by Burak Kara/Getty Images)

A török Sabah Spor értesülései szerint a Fenerbahce csapata a közelmúltban visszautasította a West Ham United 8 millió eurós ajánlatát, melyet a magyar válogatott védője, Szalai Attila megszerzésére tettek, azonban a “kalapácsosok” hamarosan újabb próbát tesznek a leigazolására.

A 24 éves magyar védő még csak tavaly januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, játékjogáért a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és villámgyorsan nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, és hátvéd létére 21 meccs alatt három gólt szerzett a múlt szezonban. Az elmúlt idényben sérüléséig 31 bajnokin és összesen 43 tétmérkőzésen vették számításban.

Az utóbbi időben a nemzetközi sajtóban olyan csapatokkal boronáltak össze, mint a Chelsea, a Napoli vagy éppen az Atlético Madrid. A legutóbbi értesülések szerint a Notthingham Forest, a Newcastle United, a Fulham, a Bologna és a Sevilla ugyancsak szívesen látná őt soraiban a nyáron.

A korábbi híresztelések szerint a Fener 15 millió eurót kér játékosáért cserébe.