Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan a Real Madridtól távozó Isco új csapata! – hivatalos

A Real Madridtól kilenc szezon után távozó Francisco Román Alarcón Suárez, vagyis ismertebb nevén Isco megérkezett Sevillába. Leendő új csapatánál hétfőn fog átesni az ilyenkor szokásos orvosin vizsgálatokon, majd aláírja szerződését…

(Photo by ANP via Getty Images)

A Sevilla színeiben folytatja tovább profi karrierjét Isco. A felek elvben megállapodtak egymással, a rutinos spanyol támadó középpályásnak először az orvosin kell átesni hétfőn. Amennyiben minden rendben zajlott, utána aláírhatja kétéves szerződését az andalúziai gárdával. Isco egyébként szabadon igazolhatóként csatlakozik a Sevillához. 

Isco 2013 és 2022 között tartozott a Real Madrid kötelékébe. A spanyol kiválóság hosszú évekig alapembernek számított a fővárosi alakulatnál, az utolsó egy-két idényben viszont rendkívül a háttérbe szorult. Minden frontot egybe véve 352 mérkőzésen húzhatta fel magára a Real szerelését, melyek során 53 találatot és 56 gólpasszt jegyzett. Társaival ötször nyerte meg a Bajnokok Ligáját, háromszor a bajnokságot, egyszer a Király-kupát.