Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSV: szerződést hosszabbított a csapat kulcsembere! – Hivatalos

A holland bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított kulcsemberével, Ibrahim Sangaréval.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Több topcsapattal is hírbe hozták a PSV Eindhoven kiválóságát, Ibrahim Sangarét. A nemzetközi lapok szerint olyan sztáralakulatok szerették volna a soraikban tudni Sangarét, mint a Chelsea, a Manchester United vagy a Liverpool. Az eindhoveni gárda azonban a mai nap folyamán igazi örömhírként jelentette be, hogy sikerült megállapodniuk az elefántcsontparti középpályással a közös folytatást illetően, és Sangaré egészen 2027 nyaráig szóló megállapodást írt alá. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a középpályás:

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megállapodnunk. Az első pillanattól kezdve nagyon jól érzem itt magam. Öröm volt megtapasztalni, hogy az első naptól kezdve milyen kedvesen fogadtak és bántak velem az emberek. Szeretnék az új menedzsernek is bizonyítani, hogy nagy hasznára tudok lenni a csapatnak.

Sangaré 2020 szeptemberében szerződött a PSV-hez a Toulouse gárdájától 7 millió euró ellenében. A holland klub színeiben azóta 89 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 24 millió euróra taksálja a transfermarkt.