Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin védőt igazolt a PL-újonc Bournemouth – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Bournemouth csapata hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy leigazolta a holland ligában pallérozódó Marcos Senesit. 

 (Photo by AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

A Bournemouth csapata hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolta a Feyenoord védőjét, Marcos Senesit. A 25 éves argentin védő négy éves szerződést írt alá a dél-angliai csapattal, és bár a közleményben nem akarták nyilvánosságra hozni az átigazolási díját, a Transfermarkt szerint 15 millió euró ellenében váltott klubot a játékos.

Senesi 2019-ben igazolt a Feyenoord együttesébe az argentin San Lorenzótól 7 millió euró ellenében. Az elmúlt három szezonban az argentin védő 116 mérkőzésen lépett pályára a rotterdami klubban, és hátvéd létére 8 gólt szerzett, miközben a 2021/22-es kiírásban 50 találkozón 3 találat fűződött a nevéhez. Senesi júniusban már az argentin válogatottban is debütálhatott egy barátságos mérkőzésen, ahol továbbra is számítanak a szolgálataira.

Senesi a Bournemouth ötödik szerzeménye a nyári átigazolási időszakban, tegnap ráadásul bejelentették a Barcelonától a kapus Neto érkezését is.