Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: egykori csapattársa kiáll Ronaldo mellett

A Manchester United háza táján továbbra is óriási bizonytalanság övezi a csapattól elvágyódó (?) világklasszis sorsát…

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

A Manchester United egykori kiváló védője, Rio Ferdinand kiállt egykori játékostársa, Cristiano Ronaldo mellett és elmondta, hogy véleménye szerint még a kevesebb edzésmunkája ellenére is bérelt helyének kéne lennie a kezdőcsapatban:

“Egy játékos számára az a legnehezebb, ha a kispadról beállva kell játszania. A Manchester Unitednek tilos most elengednie őt. Hogyan pótolnák a 24 gólt? Darwin Núnez a Liverpoolba, Erling Haaland a Manchester Citybe ment. Nem is lehet kérdés, kezdetni kell. Egy 50 százalékos Ronaldóra is hamarabb tenném a pénzemet, mint bárki másra a csapaton belül.”

Ronaldo mindenkinél jobb állapotban tért vissza az edzőközpontba, higgyétek el! De mivel ezt a felkészülési időszak végén tette meg, az erőnlétét tekintve le van még maradva a többiekhez képest. A meccsterhelés teljesen más, mint magadat edzeni. Ezt mindannyian tudjuk. De nézzétek, ő minden idők egyik legnagyobb játékosa. Idő előtt is fel kell küldeni a pályára.”

Emlékezhetünk rá, hogy a közelmúltban Erik ten Hag menedzser is kritizálta CR-t, amiért a felkészülési mérkőzésen a lecserélése után nem várta meg a meccs végét és hazament.

Végezetül optimizmusának is hangot adott a szakértőként már számtalan vitatott kijelentésével vihart kavaró egykori védő: “A United jobb lesz, mint a Brighton ellen volt. Innentől a dolgok csak javulni fognak.”