Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik a Frankfurt meghatározó játékosa, már a Szuperkupán sem játszik

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a tavalyi Európa-liga-győztes Eintracht Frankfurt kénytelen lesz megválni meghatározó szereplőjétől…

(Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

Fabrizio Romano megerősítette, hogy az Eintracht Frankfurt meghatározó játékosa, Filip Kostic már a Real Madrid elleni Szuperkupa-mérkőzésen sem fog pályára lépni szerdán, ugyanis eligazol az együttestől a Juventushoz. A felek már mindenben megegyeztek a klubváltásról, a játékos hamarosan elutazik a torinóiakhoz.

A 29 éves szerb szélső az elmúlt négy idény alatt 170 mérkőzésen lépett pályára az Eintracht színeiben. Kostic a tavalyi szezonban 43 mérkőzésen hét találattal támogatta csapatát. Azelőtt a VfB Stuttgart (2014-2016) és a Hamburger SV (2016-2018) sorait erősítette a Bundesligában, míg Hollandiában a Groningen futballistája volt.

A korábbi sajtóhírek szerint a Frankfurt 20 millió eurót kért volna érte, vélhetően azonban ennél jóval olcsóbban állapodtak meg az átigazolásáról, mivel jövő nyáron lejár a szerződése, a játékos pedig mindenképpen váltani szeretett volna.

Kostic megszerzése iránt korábban a West Ham United is komolyan érdeklődött, azonban úgy tűnik, hogy kizárólag a Juventusnál képzeli el a folytatást.