Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékost igazol Olaszországból a Tottenham – sajtóhír

A legfrissebb információk szerint a Tottenham együttese minden feltételben megállapodott az Udinese tehetséges játékosának megszerzéséről…

Fabrizio Romano értesülései szerint a Tottenham együttese több mint 20 millió euró ellenében megszerzi Destiny Udogie játékjogát az Udinese csapatától, aki 2023-tól csatlakozik majd a londoniakhoz, a mostani idényt még eddigi állomáshelyén töltheti.

A 19 éves nigériai származású balhátvéd a Hellas Verona akadémiáján nevelkedett, a 2020-2021-es idényben a Scaligeri színeiben debütált a Serie A-ban. Az igazi áttörést az előző szezon hozta meg Udogie számára, amikor immár az Udinese alkalmazásában 35 mérkőzésen öt gólt szerzett és több neves csapat figyelmét magára vonzotta, melyek közül végül a Spurs csaphat le a játékjogára.

Udogie Veronában látta meg a napvilágot, olasz állampolgársággal rendelkezik és évek óta tagja a különböző korosztályos olasz válogatottaknak.

Az előttünk álló idényben továbbra is a jól megszokott környezetben folytathatja tovább fejlődését, szerezhet újabb tapasztalatokat, mielőtt jövő nyáron csatlakozna a Premier League egyik leginkább ambiciózus csapatához.