Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért hazájába a Manchester United korábbi kapusa – HIVATALOS

Az elmúlt szezont az olasz bajnokságból (Serie A) kieső Veneziánál töltő rutinos argentin válogatott kapus visszatért hazájába…

A korábban éveken át a Manchester United alkalmazásában álló rutinos hálóőr, Sergio Romero visszatért hazájába és a Boca Juniors csapatával kötött a 2024-es naptári esztendő végéig szóló szerződést.

A 35 esztendős argentin kapus annak idején 2015 és 2021 között mindössze hét (!) PL-mérkőzésen állhatott a “vörös ördögök” kapujában, összességében pedig a különböző sorozatokban 61 találkozón számítottak rá másodhegedűsként. Romero az elmúlt szezont a Venezia alkalmazásában töltötte, 16 olasz bajnokin húzhatott kesztyűt az idény végén kieső csapat színeiben, de térdsérülése miatt márciusban véget ért számára az idényt.

A vb-ezüstérmes azt megelőzően Európában a holland AZ Alkmaar, a Sampdoria és az AS Monaco kapujában tűnt fel.

A 96-szoros argentin válogatott portás hazájában a Racing Club ketrecét őrizte, azonban jókora meglepetésre nem egykori nevelőcsapatához tért vissza, hanem annak riválisa ajánlatát fogadta el, amely Agustín Rossi bizonytalan sorsa miatt keresett új hálóőrt.

Romero az új csapatánál együtt játszhat többek közt korábbi MU-s csapattársával, Marcos Rojóval is.