Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem áll le a Barca: most a Man. City középpályása érkezhet

Miközben évek óta arról van szó, hogy üres az FC Barcelona kasszája, addig idén minden korábbinál nagyobb lendülettel vásárolgatnak újabb játékosokat. Állítólag a minap a Manchester City középpályásáról, Bernardo Silvaról kezdtek el tárgyalni.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Talán túlzás azt állítani, hogy a korábbi alapember Bernardo Silva zsákutcába futott a Manchester Citynél. Ám az biztos, hogy Pep Guardiola egyelőre csak kiegészítő-emberként számolt a 28 éves portugállal.

Ezt a helyzetet használhatja ki az érdeklődő FC Barcelona. Állítólag a katalánok elnöke, Joan Laporta személyesen mozgat meg minden követ, hogy értékesítsen valamit a klub berkein belülről. Csak azért, hogy még tudjon igazolni egy-egy sztárjátékost. Igaz, egyelőre még a többi új igazolás sem kapott engedély a ligától a majdani bemutatkozásra.

A Tuttomercatpweb a hír kapcsán természetesen epésen megjegyzi, hogy még biztos lehet egy kicsit faragni olyan hűséges klublegendák béréből, mint Sergio Busquets.

A kiszemelt Bernardo Silva karmesterként a háromfős támadósor mögött kaphatna helyet a Barcában, feltéve, ha az kivásárolja őt a 2025-ig érvényes szerződéséből.