Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus megegyezett a PSG középpályásával – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus csapata megegyezett a személyes feltételekről a Paris Saint-Germain középpályásával, Leandro Paredesszel. 

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano információi szerint a Juventus és a PSG középpályása, Leandro Paredes minden megegyezett egymással, már ami a személyes feltételeket illeti. A következő lépés az, hogy a két klub is megegyezzen egymással az átigazolási összegről, és arról, hogyan és mennyire időre igazolják le a játékost.

A tárgyalások jelenleg is folynak a felek között, azonban a Juventusnak egy középpályást mindenképpen el kell adnia ahhoz, hogy az üzlet létrejöjjön. A hírek szerint a Manchester United érdeklődik Adrien Rabiot iránt, de Arthur játékára sem tartanának már igényt Torinóban.

Paredes 2019 januárjában csatlakozott a PSG-hez 40 millió euró ellenében az orosz Zenit csapatától, ám előtte játszott az AS Romában és a Boca Juniorsban is. A franciáknál minden sorozatot figyelembe véve 115 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 10 gólpasszt is jegyzett.