Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

All Star: az MLS csapata győzött a Liga MX ellen – videóval

Magyar idő szerint csütörtökre virradóra rendezték meg a napokban zajló MLS All Star gála ünnepélyes mérkőzését az amerikai liga és a mexikói bajnokság (Liga MX) legjobbjainak részvételével…

(Photo by David Berding/Getty Images)

A keddi egyéni ügyességi számokat követően szerdán játszották le az MLS All Star gálán a várva várt mérkőzést az MLS All Star és a Liga MX All Star csapatai között, melyet a rendezők 2-1-re nyertek meg a minnesotai Allianz Fielden.

Az MLS csapata alig két perc elteltével megszerezték a vezetést, miután Palacios baloldali beívelését a kapu előtt érkező Carlos Vela fejjel juttatta védhetetlenül a hálóba. Továbbra is az észak-amerikai bajnokság legjobbjai maradtak lendületben, de Escobar révén a mexikói liga is kiegyenlíthetett volna. Az első játékrész második felében a Liga MX egyaránt átvette az irányítást, J. Quinones lövései azonban rendre elkerülték Blake ketrecét. Amikor pedig védenie kellett, a Philadelphia Union jamaikai kapusa hibátlanul tette a dolgát. A félidőben 1-0 volt az állás a javára. A szünetben és a második játékrész során tömeges cserék mentek végbe mindkét oldalon. A második félidő elején Arriola növelhette volna az MLS előnyét, de gólját les miatt érvénytelenítették. Az utolsó húsz percen belül Gil harcolt ki büntetőt az amerikaiak javára, melyet Raúl Ruidíaz rendkívül magabiztosan értékesített. A mexikóiak azonban nem adták fel, több kimaradt lehetőség után a Pachuca védője, Kevin Álvarez átlövéséből szépítettek, de kiegyenlíteniük már nem sikerült, az MLS csapata 2-1-es győzelmet aratott.

MLS All Star – Liga MX All Star 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Vela (3.), Ruidaz (73. – büntetőből), ill. K. Álvarez (85.)