Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megegyezett új csatárával a Napoli – sajtóhír

Az elmúlt hetek aktív tárgyalásait követően úgy tűnik, hogy a Napoli megállapodott a Hellas Verona támadójának megszerzéséről…

Fabrizio Romano információi szerint megszületett a megállapodás, amely értelmében a Napoli vételi opcióval kölcsönveszi a Hellas Veronától Giovanni Simeone játékjogát. A déliek 3.5 millió euró ellenében veszik kölcsön az argentin támadót, akit jövő nyáron további 12 millió euró ellenében szerezhetnek meg végleg.

A 27 éves argentin támadó az elmúlt idényben 35 pályára lépés alatt 17 találatig jutott a venetóiak színeiben, mellyel a negyedik helyen végzett a Serie A góllövőlistáján. Diego Simeone legidősebb fia az elmúlt két teljes bajnoki szezon alatt 18 találatot szorgoskodott össze a szárdok színeiben, abból 12-t az első, hatot a második idényében.

“Cholito” ezt megelőzően két év alatt a Fiorentina színeiben 20, míg egy év szezon során a Genoa alkalmazásában 12 találatra volt képes még a 2016-2017-es kiírásában. Annak idején hazájában a River Plate és a Banfield csapataiban bontogatta a szárnyait, mielőtt édesapja nyomdokaiba lépve, Olaszországba szerződött volna, ahol bár láthatóan gólerősen teljesít, a kiegyensúlyozottságával korábban gyakran adódtak problémái.

Az olasz sportújságíró arról is beszámolt, hogy ezzel párhuzamosan a nápolyiak az újonc Monzához küldik Andrea Petagnát.