Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szalai Attila beszámolt az átigazolásának helyzetéről

A nemzetközi sajtóban megjelenő átigazolási hírekben továbbra is élénk szereplőnek számít a magyar válogatott hátvédje…

(Photo by Seskim Photo/MB Media/Getty Images)

A közelmúltban számtalan külföldi csapattal hozták hírbe a török bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce magyar válogatott hátvédjét, Szalai Attilát, aki a BioTech USA által készített kisfilmben beszélt a helyzetéről:

“Úgy érzem, hogy nagyon jó helyen vagyok a Fenernél, természetesen szeretnék én is, mint, ahogy mindenki a legnagyobb bajnokságokban játszani, de egyelőre szeretnék itt a klubbal bajnokságot nyerni, mivel nagyon nagy álmunk ez, jelenleg minden erőmmel a csapatra fókuszálok, hogy el tudjuk érni, amit elterveztünk.”

A 24 éves magyar védő még csak tavaly januárban szerződött a török klubhoz a ciprusi Apollon Limasszol csapatától, játékjogáért a 2.3 millió eurót fizetett az isztambuli egylet. Szalai a Fener hátvédsorába hamar beilleszkedett és villámgyorsan nélkülözhetetlen alapemberré vált az együttesben, és hátvéd létére 21 meccs alatt három gólt szerzett a múlt szezonban. Az elmúlt idényben sérüléséig 31 bajnokin és összesen 43 tétmérkőzésen vették számításban.

Az utóbbi időben a nemzetközi sajtóban olyan csapatokkal boronáltak össze, mint a Chelsea, a Napoli vagy éppen az Atlético Madrid. A legutóbbi értesülések szerint a West Ham United, a Notthingham Forest, a Newcastle United, a Fulham, a Bologna és a Sevilla ugyancsak szívesen látná őt soraiban a nyáron.

A korábbi híresztelések szerint a Fener 15 millió eurót kérne a játékosáért cserébe.