Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris elvesztette új igazolását a Juventus – HIVATALOS

A Juventus szezonnyitó diadalmenete alaposan beárnyékolásra került egy újabb sérülés által…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A Juventus csapata a hétfői napon hivatalos közleményben tudatta, hogy a Sassuolo elleni mérkőzésen nagyszerű gólt is szerző Ángel Di María combközelítő-izomsérülése következtében legalább tíz napig harcképtelen lesz.

A 34 éves argentin szélső 2015 óta állt a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú időn át meghatározó játékosnak számított. Di María az előző idényben 30 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során négy találatot és nyolc előkészítést regisztrált, miközben az argentin válogatottban is állandó meghatározó embernek számít. A párizsi csapattal öt-öt francia bajnokságot és francia kupát, valamint négy-négy helyi ligakupát és szuperkupát nyert.

A Juventus többek közt a szintén nyáron igazolt Paul Pogbát is elvesztette korábban sérülésből kifolyólag, de Wojciech Szczesny vagy Weston McKennie játékára sem számíthatnak ebben az időszakban. A tavalyi szezonhoz hasonlóan, ezúttal is nem mindennapi sérüléshullám sújtja az olasz rekordbajnokot.

Di María így a következő fordulóban a Sampdoria ellen nem léphet pályára, az augusztus 27-i, AS Roma elleni rangadón való szereplése ugyancsak kérdésesnek tűnik.