Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man United: „Ő lesz a cement, ami összefogja a középpályát” – ten Hag

Elképzelhetetlennek tűnt, hogy sikeresen ér célba a Manchester United csábítása, és le tudja igazolni a Real Madrid középpályását, Casemirot. A brazil játékos múlt héten írt alá az angol kirakatklubhoz.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Tegnap estig hiába vergődött a Premier League tabellájának utolsó helyén a Manchester United, mégis minden hír róluk szólt az elmúlt hetekben Angliában. Az öreg Cristiano Ronaldo távozási vágya, illetve a sikertelen transzferpiaci mozgolódások mind-mind rossz színben tűntették fel a „Vörös Ördögöket”. Alig egy hete számoltunk be arról, hogy Florentino Pérez is személyes megbeszélést folytatott Casemiroval, aki végül valóban a United játékosa lett a hétvégére. A 30 esztendős védekező focistáért 70 millió eurót fizettek a Real Madridnak.

Casemiro természetesen még nem mutatkozhatott be, így nélküle aratott már-már világraszóló győzelmet a MU az örökös rivális Liverpool ellenében. Még a meccs előtt adott interjút a MUTV-nak a gárda menedzsere, Erik ten Hag:

„Ő lesz az a cement, ami összefogja a középpályát. Sok trófeát nyert már a pályafutása során, tudja, hogy mi kell a sikerhez. És most több olyan játékosunk is van, mint ő. Akiknek sok győzelme van már a karrierjében, és ez fontos, hogy legyenek útmutatói a csapatnak, hogy miként is kell meccseket nyerni. Egy lépést tettünk előre.”

– nyilatkozott a nyáron kispadra ültetett holland szakember.