Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Senkinek sincs bérelt helye a csapatban!”

A Valladolid ellen (19:30, Tv: Spíler 2) készülő katalánok trénerét a meccs előtti sajtótájékoztatón megkérdezték a szezonban még egyetlen percet sem futballozó Gerard Piqué helyzetéről is.

“Még a nyári szünet előtt leültünk egymással. Nyílt és őszinte beszélgetés volt, ahol mindketten egyenesen elmondtuk, amit gondolunk. Vázoltam neki, hogy erősíteni fogjuk a védelmet, így nem lesz olyan könnyű neki se a csapatba kerülni, abba a csapatba, ahol senkinek se lesz bérelt helye. Beszéltünk arról, hogy készülnie kell egy másfajta szerepre, amelyben továbbra is segíteni tudja a Barcát.” – idézi Xavit a Sport című lap.

“Egészséges versenyhelyzetet akartam teremteni, ahol mindenkinek meg kell küzdenie a helyéért. Ezt követően megpróbálom kijelölni azt a csapatot, amelyet éppen a legjobbnak vélek. Azt hiszem mindenki meg akarja ragadni az esélyét, amely nagyszerű a Barca számára, így érhetjük el a céljainkat.” – tette még hozzá Xavi, aki nagy kérdés, vajon számít-e Piqué-re a szezon harmadik bajnokiján.