Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Lewandowski áldás a számunkra!”

A Valladolid elleni meggyőző siker után a katalánok trénere, Xai nem győzte méltatni az újabb duplát jegyző Robert Lewandowskit. A lengyel gólzsák mellett másoknak is jutott jó pár dicsérő szó.

“Lewandowski igazi áldás a Barca számára!” – idézi Xavi meccs utáni gondolatait a Marca. “Elképesztő játékos, aki hihetetlenül érzi a kaput. Bármikor képes a különbséget jelenteni. Mindemellett igazi példakép, aki alázatosan dolgozik a csapatért.” – folytatta Xavi aki némiképp szokatlan módon, számos játékosát kiemelte név szerint említve.

“Raphinha és Ousmane (Dembelé) szintén bármikor képesek a váratlanra, különböző stílusú futballisták. Az utolsó passzoknál kell még javulniuk, de összességében abszolút elégedett vagyok velük is.” – így Xavi, aki a kezdőben jobbhátvédként (!) debütáló Jules Koundéról is beszélt még.

“Azért játszott ott, mert úgy ítéltük meg, hogy ezen a meccsen nagyobb segítségünkre lehet, ha Araujó játszik belül, Koundé pedig a szélen. Abban a kedvező helyzetben vagyok, hogy lényegében bárhol képesek a védelemben futballozni! Nagyon örülünk, hogy Kounde debütálhatott végre! Nagyszerű igazolás ő is a számunkra! Elképesztően motivált játékos, aki a Barca következő éveinek meghatározó futballistája lehet!” – lelkendezett Xavi.