Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvannak a magyar válogatott novemberi ellenfelei – HIVATALOS

Az MLSZ közölte, hogy a novemberi versenynapokon mely válogatottakkal játszik felkészülési mérkőzést a magyar válogatott…

A magyar labdarúgó-szövetség csütörtök déli tájékoztatása értelmében a magyar válogatott a novemberi felkészülési mérkőzések alkalmával előbb november 17-én Luxemburg ellen idegenben, majd november 20-án Görögország ellen a Puskás Arénában lép pályára.

Utóbbi találkozó egybeesik a 2022-es FIFA világbajnokság első napjával. Azért lehet felkészülési mérkőzéseket rendezni a világbajnokság nyitómérkőzésének napján, mert a FIFA utólag hozta egy nappal előbbre a vb első mérkőzését.

“Minden évben kevés időt tud együtt tölteni a csapat, mivel roppant sűrű a klubcsapatok programja itthon és külföldön egyaránt, ezért minden egyes együtt töltött plusz nap kiemelt jelentőséggel bír. Ebből a szempontból is fontos lesz a novemberi összetartás, illetve kitűnő lehetőséget nyújt arra is, hogy lehetőséget adjunk azoknak a fiataloknak, akik egy ideje már kopogtatnak a férfi A-válogatott ajtaján, és amennyiben továbbra is megfelelően dolgoznak és teljesítenek, hamarosan rendszeres kerettagok lehetnek. Szeretnénk lemérni, hogy mire képesek, és hol tartanak nemzetközi szinten a felnőtt válogatottak mezőnyében” – mondta az mlsz.hu-nak Marco Rossi szövetségi kapitány.

A szövetség felhívta rá a figyelmet, hogy a novemberi felkészülési mérkőzésekre történő jegyértékesítés a szokásoknak megfelelően nagyjából egy hónappal a mérkőzések előtt veszi kezdetét, a Szurkolói Klub tagjainak ezúttal is kedvezményes elővásárlási lehetőségük lesz. A Szurkolói Klubba a szurkoloiklub.mlsz.hu oldalon lehet belépni. A jegyértékesítés pontos kezdetéről az mlsz.hu honlapon és a szövetség közösségi médiafelületein adnak tájékoztatást.