Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Sallói további négy évvel hosszabbított a tengerentúlon – HIVATALOS

Az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City csapata a szerdai napon fontos bejelentést tett magyar légiósával kapcsolatban…

(Photo by Fernando Leon/ISI Photos/Getty Images)

A Sporting Kansas City együttese megerősítette, hogy az MLS-ben szereplő csapat magyar légiósa, Sallói Dániel 2026-ig meghosszabbította szerződését az egyesületnél.

A 27 éves magyar szélső 2017 óta áll a tengerentúli csapat alkalmazásában, azóta Sallói minden sorozatot figyelembe véve 165 mérkőzésen 47 gólt szerzett és 22 előkészítést szorgoskodott össze. Az MLS-ben két kimagasló idénye volt: a bajnokság 2018-as kiírásában 11, míg az előző, 2021-es idényben 16 találatig jutott.

“Szerencsésnek érzem magam, hogy ehhez a klubhoz tartozom, és izgatottan tekintek az itteni jövőm elé. Ambiciózus klubban, csodálatos szurkolók előtt játszhatok, ennek köszönhetően gyümölcsöző a profi karrierem. Megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és boldog vagyok, hogy hosszú távú céljaimért ebben a klubban dolgozhatok” – jegyezte meg a hosszabbítását követően.

Sallói az aktuálisan futó idényben 23 pályára lépés alatt hat találatot és két gólpasszt jegyzett, csapata mérsékeltebben szerepelt és csupán a 12. helyen áll a 14 csapatos nyugati konferenciában.