Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: történelmi fordulópont lesz a felújított Bernabéu átadása!

A tervek szerint a 2023/24-es idényre teljes egészében felújított legendás aréna hatalmas mértékű hatással lesz a blancók anyagi helyzetére is!

Annak ellenére, hogy az orosz-ukrán háború miatt megemelkedő anyagköltségek, valamit a készletek hiánya miatt csúszik a Bernabéu átadója, a Real Madridnál már javában az átadó utáni időszakra készülnek.

A klub ezért is kötött szerződést a piacvezető Sixth Street and Legends nevű befektetési céggel, amely egyik fő területe a sporthelyszínek használatának maximalizálása. A Real Madrid a szerződés értelmében több mint 350 millió eurós bevételre tesz szert, cserébe az új stadion által generált bevételek 30%-áért.

Az együttműködés megkötése egyben azt is jelenti, hogy szinte biztos, hogy bármilyen más, akár a futballtól eltérő események helyszíne lesz a hipermodern aréna.

“Az új Santiago Bernabéu fordulópontot hoz majd a Real Madrid életében. Az együttműködésünk értelmében egyedülálló élményeket nyújt majd a Bernabéu, amely számos esemény helyszíne lesz egy naptári esztendőben.” – idézi a Marca Florentino Pérez elnök urat, akinek nem titkolt célja, hogy valami egyedit alkosson az új stadionnal, amely kapcsán egyre inkább realitás, hogy egyéb sportesemények (baseball, NFL stb.) helyszíne lesz a közeljövőben.