Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: hamarosan bejelenthetik Mauro Icardi távozását – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan lezárul a francia bajnokságban szereplő Paris Siant-Germain támadójának, Mauro Icardinak az ügye, aki Törökországban folytathatja a pályafutását. 

(Photo by Masashi Hara/Getty Images)

Az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano információi szerint a PSG támadója, Mauro Icardi hamarosan a Galatasaray játékosa lesz. Az argentin csatár kölcsönbe kerül majd a török csapathoz, de még vannak részletek, amiket a kluboknak meg kell beszélnie. A hírek szerint a játékos hamarosan Isztambulba utazik, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Icardi 2020 nyarán csatlakozott a PSG-hez 50 millió euró ellenében, miután már egy szezont kölcsönben töltött a francia fővárosban az Intertől. Alapember azonban nem igazán tudott lenni soha Neymar és Kylian Mbappé mellett, az előző szezonban pedig még kevesebb alkalommal számítottak rá, ráadásul a játéka helyett inkább a magánéleti problémáiról cikkezett a sajtó.

Minden sorozatot figyelembe véve 92 mérkőzésen lépett pályára a PSG színeiben, amelyeken 38 gólt és 10 gólpasszt jegyzett. A jelenlegi kiírásban eddig egyetlen alkalommal sem kapott lehetőséget az argentin támadó.