Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: “Minden meccsen nyerni akarunk!”

A magyar bajnok Ferencváros csütörtökön kezdi meg szereplését az Európa-liga 2022-2023-as kiírásának csoportkörében a török bajnokcsapat ellen…

A Ferencváros orosz vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov Európa-liga-rajt előtti sajtótájékoztatóját a csapat hivatalos oldala idézte:

“Egy igazán erős csoportba kerültünk, a Trabzonspor és a Crvena zvezda is a Bajnokok Ligája selejtezőjéből került az Európa-ligába, de a Monaco is nagyon erős ellenfél lesz ebben a négyesben. Természetesen sportemberek vagyunk, minden mérkőzésen nyerni akarunk, és mindent bele fogunk adni, hiszen mi vagyunk a magyar bajnokok. A múlt évi UEFA Európa Liga-szereplés alatt szerzett tapasztalatokból és hibákból tanulni kell. A beszéd csak beszéd, a pályán a tettek dominálnak.”

Ezt követően a szakember az első ellenfélről, a török Trabzonsporról is külön szót ejtett:

“Nagyon jó az egyensúly a Trabzonspor védekezése és támadása között. Egy kompakt csapatról beszélünk, nem véletlenül lettek török bajnokok. Náluk is voltak változások, voltak távozók, de maximális nyomást kell gyakorolni az ellenfélre, csak és kizárólag így lehetünk sikeresek.”

Az Újpest elleni 6-0-s hétvégi diadal kapcsán elárulta, hogy “tudjuk jól, hogy mit jelent egy-egy ilyen történelmi revans, mint például ez az Újpest elleni 6-0, vagy a Slovan elleni visszavágó, de számomra ez ugyanúgy három pontot ér. Örülök neki, hogy a szurkolókat meg tudtuk ezzel örvendeztetni, viszont ezektől az eredményektől függetlenül minden nap ugyanolyan keményen, ugyanolyan erőbedobással, szívvel-lélekkel kell dolgoznunk. Azon dolgozunk, hogy napról napra jobbak legyünk, a csütörtöki egy tökéletes teszt lesz, hogy mit tudunk produkálni az El-ben.”