Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Liga elnöke szerint Mbappé egy olyan bajnokságban maradt, ami nem versenyképes

A nyár elején már eldőlt az átigazolási időszak legnagyobb kérdése, miszerint Kylian Mbappé mégsem igazol a Real Madridba, és a Paris Saint-Germain csapatában. A La Liga elnöke, Javier Tebas most ismét elmondta a véleményét a játékos döntéséről.

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

A La Liga elnöke, Javier Tebas most sem hagyta ki, hogy odaszóljon valamit Kylian Mbappénak, aki nyáron a Real Madridot kikosarazva úgy döntött, hogy inkább marad jelenlegi csapatában, a Paris Saint-Germainben. Állítólag a spanyol klub és a francia játékos már mindenben megegyezett egymással, Mbappé pedig az utolsó pillanatban gondolta meg magát.

Tebas nagyon dühös volt a döntés okán, és az UEFA-nál is feljelentést tettek az ügyben. A La Liga első embere viszont minden egyéb alkalmat is megragad, hogy beszóljon valamit a francia csatárnak, ahogy most is tette.

“Ha megnézzük azokat a klubokat, amelyekben Messi, Ronaldo és Mbappé játszanak, azt látjuk, hogy ezek a klubok csak úgy szórják a pénzt. Persze nagyon örültünk volna, hogy ha hozzánk jön Mbappé, de már az előző idényben sem volt itt, és látjuk, milyen jól sikerült az is néhány csapatnak. Mbappé végül úgy döntött, egy olyan bajnokságban marad, ami nem versenyképes”

– válaszolta Tebas, amikor arról kérdezték, hogy a La Ligának mennyire hiányoznak az olyan sztárok, mint Lionel Messi, Cristiano Ronaldo vagy éppen Mbappé.