Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: London egy hét múlva is Premier League-nélkül maradhat! – sajtóhír

A beszámolók szerint II. Erzsébet királynő tragikus halála miatt felfüggesztett angol labdarúgó bajnokság (Premier League) a következő hétvégén folytatódhat, ám csonka fordulóval. 

Miután a királynő temetését a következő hétvégén (a temetést hivatalosan szeptember 19-én, hétfőn – a szerk.) tartják az angol fővárosban a The Athletic beszámolója szerint Londonban szinte elképzelhetetlen, hogy tömegeket vonzó első osztályú meccseket tartsanak a szigorú korlátozások mellett.

Egy lehetséges forgatókönyv szerint a londoni klubok idegenben lejátszhatnák az aktuális talározóikat, felcserélve a pályaválasztói jogot.

A The Atheltic azonban felhívja a figyelmet arra, hogy a klubok nem biztos, hogy örömmel üdvözlik majd az ötletet, figyelembe véve, a már eladott jegyeket, és egyéb gazdasági szempontokat. Ez esetben pedig előfordulhat, hogy csak a londoni találkozókat halasztanák el.

Szeptember 17-én és 18-án három találkozót rendeznének a fővárosban: Tottenham – Leicester; Brentford – Arsenal és Chelsea – Liverpool.
Érdekesség, hogy a Brentford – Arsenal találkozó esetében még a pályaválasztói jog felcserélése sem tűnik megoldottnak, lévén, hogy két londoni klubról beszélünk (…)

(…) Kis túlzással egy fél világ várja, hogy mikor folytatódhat a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb és legnézettebb bajnoksága!