Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leeds United: árcédulát tűztek támadójuk nyakába – sajtóhír

A Fehérek játékosa iránt több érdeklődő is van bajnokságon belülről, ennek következtében megszabták az árát, és akár januárban túl is adnának rajta egy megfelelő ajánlat esetén.

(Photo by George Wood/Getty Images)

A Leeds United beárazta balszélsőjét, Jack Harrisont azt követően, hogy a Newcastle United érdeklődéséről lehetett hallani a labdarúgó iránt a nyár folyamán. A 25 éves támadó árát 35 millió fontban (~40 millió euró) szabták meg.

A Daily Mail értesülései szerint a Szarkák vezetőedzőjének, Eddie Howe-nak nagyon tetszik az angol játékos teljesítménye és munkamorálja, így a téli átigazolási időszakban komolyabb offenzívát indíthatnak érte. A Newcastle szerette volna már a nyáron is megszerezni, de akkor nem engedtek a 60 millió eurós vételárból a Fehérek egyes források szerint.

Harrison 2018-ban csatlakozott a Leedshez a Manchester Citytől előbb három szezonra kölcsönbe, majd 2021-ben vásárolták meg a Pávák őt végleg 13 millió euróért. Az angol szélső 172 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Fehérek színeiben, amelyeken 29 gólt és 25 gólpasszt jegyzett.

A Newcastle mellett még West Hamet és Nottingham Forestet emlegették vele kapcsolatban.