Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újra kellett éleszteni egy szurkolót a Barcelona meccsén – videóval

A Barcelona 4-0-s győzelmet aratott a Cádiz felett a spanyol bajnokság (La Liga) aktuális fordulójának szombat esti mérkőzésén…

(Photo By Joaquin Corchero/Europa Press via Getty Images)

A Barcelona fölényes győzelmet aratott a Cádiz vendégeként szombat este. A mérkőzés legizgalmasabb jelenete sajnos a pályán kívül zajlott a stadionban – amire senki sem vágyott volna.

A találkozó hajrájában ugyanis egy hazai szurkoló rosszul lett a lelátón, ezért a 80. percben félbeszakították a játékot. Kiderült, hogy a nézőt újra kell éleszteni, a Barcelona egyik stábtagja egy defibrillátort dobott a hazaiak argentin kapusának, Jeremías Ledesmának, aki oda rohant vele nézőtérre, hogy megkezdődhessen az újraélesztés folyamata. Amíg az orvosok próbálkoztak megmenteni a szurkoló életét, a játékvezető az öltözőbe küldte a játékosokat, majd bő félórás szünet után folytatódhatott tovább a mérkőzés.

A hírek szerint a hosszas küzdelem után sikerült stabilizálni a szurkoló állapotát, aki feltehetően szívinfarktust kapott. A többszöri újraélesztési próbálkozás sikeres volt, és már volt pulzusa, amikor szombat este kórházba szállították.