Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hiába a korai előny, hazai pályán kapott ki a Juventus – videóval

A Juventus hazai vereségével továbbra is pont nélkül áll a BL-csoportjában, miközben a PSG és a Benfica továbbra is hibátlan.

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Juventus – Benfica 1-2 (1-1)
Helyszín: Torino, Allianz Stadion Vezette: F. Zwayer (német)
Gólszerzők: Milik (4.) ill. Joao Mario (43.- büntetőből), Neres (55.)
Sárga lapok: Miretti (42.), Perin (45.), Danilo (59.), Paredes (73.) ill. Bah (26.), Joao Mario (45.), Florentino (86.)
Kiállítva:ill.

Remekül kezdődött a találkozó a Juventus számára, a torinóiak rögtön a 4. percben megszerezték a vezetést, Milik góljával.  A jó kezdés ellenére sem a Juvéról szólt az első játékrész. Mezőnyben nagyjából kiegyenlített játék folyt, azonban a Benfica többször is helyzetbe tudott kerülni, ennek ellenére az egyenlítőgól büntetőből jött össze. Joao Mario a 43. percben egyenlített.

A második félidőben is a vendég csapatnál volt többet a labda és helyzete is a lisszaboniak volt több. Sőt nem helyzetei voltak a Benficának, hanem góljai is, az 55. percben David Neres szerzett gólt, ami mint kiderült győzelmet ért csapatának.

Így a Benfica két forduló után is hibátlan, míg a Juventus pont nélkül áll a H-csoportban.

Juventus: Perin – Bremer, Bonucci, Danilo – Cuadrado (De Sciglio 58.), McKennie, Paredes, Miretti (Di Maria 58.), Kostic (Kean 70.) – Milik (Fagioli 70.), Vlahovic
Vezetőedző: Massimiliano Allegri

Benfica: Vlachodimos – Bah, Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Fernandez (Aursnes 81.) – Neres (Chiquinho 81.), Rafa Silva (Goncalves 86.), Joao Mario (Draxler 86.) – Ramos (Musa 82.)
Vezetőedző: Roger Schmidt

A mérkőzés összefoglalója

Maccabi Haifa – PSG 1-3  (1-1)
Helyszín: Haifa, Sammy Ofer Stadion Vezette: D. Siebert (német)
Gólszerzők: Chery (24.) ill. Messi (37.), Mbappe (69.), Neymar (88.)
Sárga lapok: Atzili (50.), Haziza (60.), Pierrot (77.) ill. Neymar (89.)
Kiállítva:ill.

A papírformának megfelelően PSG helyzetekkel kezdődött a találkozó, azonban Mbappe hiába került többször is helyzetbe, nem tudtak gólt szerezni a franciák. Ellenben a Maccabi igen, a 24. percben Haziza remek beadására kitűnően érkezett Chery. A bekapott gól kissé megfogta a PSG, amely nem sokkal később újabb gólt kapott, de azt les miatt érvénytelenítették.
Az első félidő második felére magához tért a francia sztárcsapat és Messi góljával az egyenlítés is összejött még a félidő előtt.

A második félidőt sokkal inkább kézben tartotta a PSG, azonban a vezetést sokáig nem tudták átvenni, majd a 69. percben Mbappe kapott remek kiugratást és bevette a Maccabi kapuját. A folytatásban sem engedtek ki a franciák, a hajrában Neymar egy góllal pedig le is zárta a találkozót.

Maccabi Haifa: Cohen – Sundgren (Seck 55.), Batubinsika, Goldberg, Cornud (Tchibota 90.+1) – Chery, Lavi, Abu Fani – Atzili (David 76.), Pierrot (Rukavytsya 90.+1), Haziza
Vezetőedző: Barak Bakhar

PSG: Donnarumma – Ramos, Marquinhos, Danilo – Mukiele (Hakimi 83.), Verratti, Vitinha Ruiz (74.), Mendes – Messi, Mbappe, Neymar (Soler 90.+1)
Vezetőedző: Christophe Galtier

A mérkőzés összefoglalója

A Bajnokok Ligája H-csoportjának állása