Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Benfica védőjét szemelte ki a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese a Benfica védőjével, Alejandro Grimaldoval erősítené meg a keretét a tél folyamán.

(Photo by Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images)

Továbbra is szeretne egy balhátvédet igazolni Pep Guardiola. A spanyol tréner Zinchenko elengedése után ugyanis nem tudta megszerezni erre a posztra Cucurellát, aki Manchester helyett Londont választoltta és a Chelseahez igazolt. A “Polgárok” ugyan leigazolták Sergio Gomezt az Anderlechttől, de Guardiola nála tapasztaltabb játékosban gondolkodik, és Gomezt szeretné kölcsönadni, hogy állandó játéklehetőséghez jusson. A legfrissebb hírek szerint a kiszemelt nem más erre a posztra, mint a Benficában futballozó Alejandro Grimaldo. A 26 éves védő kiváló számokat produkál a portugál klubnál, ráadásul a City a télen aprópénzért, a források alapján 6-8 millió euróért leigazolhatná őt, mivel Grimaldonak az idény végén lejár a szerződése. Viszont nem csak a manchesteriek érdeklődnek a védő iránt, ahogy arról korábban beszámoltunk, az Arsenal, a Newcastle United és a Juventus is szívesen látná őt a soraiban.

Grimaldo 2016 januárja óta a Benfica játékosa, azóta minden sorozatot figyelembe véve 261 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, amelyeken 20 gólt és 53 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 20 millió euróra taksálja a transfermarkt.