Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: még a mutogató Neymar van felháborodva

Profi sportolóhoz méltatlan módon ünnepelte tegnap esti gólját az egyébként remekül játszó Neymar. A brazil támadó a Maccabi Haifa elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs hajrájában talált be, majd ünnepelt botrányosan.

(Photo by Nir Keidar/Soccrates/Getty Images)

A Maccabi Haifa szurkolói már a meccs előtt is félelmetes hangulatot generáltak, és igyekeztek dominanciát mutatni a Paris Saint-Germain sztárjainak. Az izraeli tervek nem váltak be, és a PSG végül nagyon simán hozta második csoportmeccsét is a Bajnokok Ligájában.

A brazil Neymar a 88. percben szerzett gólt és állította be a végeredményt. Daniel Siebert játékvezető mégis büntetni kényszerült a párizsi légióst, lévén az nyelvnyújtogatással hergelte a hazai szurkolókat. Igaz, ez nála bevett szokás, több találatát is már így ünnepelte. Azonban Neymar a lefújás óta nem hogy megnyugodott, hanem még fel is paprikázta magát a tényen, hogy a bíró megregulázta őt a méltatlan viselkedéséért.

„Ez a sportoló iránti teljes tisztelet hiánya. Ilyesmi nem fordulhat elő. Úgy kaptam sárga lapot, hogy nem csináltam semmit, ezek olyan helyzetek, amelyek kár okoznak nekem. Legközelebb először értesítem majd a játékvezetőt, hogy tudják, mit fogok tenni.”

– bagatellizálta el „bűnét” a PSG klasszis támadója, mintegy kifakadva a Twitteren.