Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ekl: kikapott török ellenfelétől a Fiorentina, idegenben nyert a Villarreal! – eredmények, tabellák

A Basaksehir otthonában szenvedett vereséget az Európa-konferencialigában a Fiorentina, tehát Vincenzo Italiano legénysége két kör elteltével továbbra is nyeretlen csoportjában. Az 1. FC Köln hatgólos találkozón győzte le a cseh Slovacko együttesét, míg a West Ham United és a Villarreal továbbra is hibátlan… 

A-csoport:

Nem alakul eddig valami fényesen az Ekl a Fiorentina számára. A hazai pontvesztés után most idegenben vereséggel jöhettek le a pályáról Italiano tanítványai. Az első félidőben ugyan nem született gól, viszont a második játékrészben hármat is berámolt a Basaksehir. A vezetést Gurler révén szerezték meg az 57. percben, majd a 71. minutumban újra eredményes volt. A 76. percben ráadásul a Fiorentina megfogyatkozott, majd a 90. minutumban a csereként beállt Traoré beállította a végeredményt. 

Basaksehir – Fiorentina 3-0 (0-0)
Gólszerzők:
Gurler (57., 71.), B. Traoré (90.) ill.
Kiállítás:
ill. Ikoné (76.)

Javított a múltkori sima vereség után a Hearts, a skót csapat az FK RFS otthonában gyűjtött be a három pontot. A vezetést az első félidő végéhez közeledve Shankland szerezte meg klubja számára, majd Forrest a találkozó 90+3. percében hozta össze a második találatot. 

FK RFS – Hearts 0-2 (0-1)
Gólszerzők: ill. Shankland (43., büntető), Forrest (90+3.)

Az A-csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

B-csoport:

Nehéz dolga volt, ám nyert idegenben a West Ham. A vezetést nagy meglepetésre a Silkeborg szerezte meg, de Moyes legénysége elég gyorsan reagált Kusk találatára. A 13. percben Lanzini büntetőből volt eredményes, majd Scamacca révén fordított az angol gárda, a félidő hajrájában pedig még Dawson is eredményes volt. A második játékrészben Tengstedt szépített, de egyenlíteni már nem tudott a hazai együttes. 

Silkeborg – West Ham 2-3 (1-3)
Gólszerzők:
Kusk (5.), Tengstedt (75.) ill. Lanzini (13., büntető), Scamacca (25.), Dawson (38.)

Nem bírt egymással a Steaua Bukarest és az Anderlecht. A belga csapat számára az lehet a legnagyobb öröm, hogy két kört követően továbbra is kapott gól nélkül áll csoportjában. 

Steaua Bukarest – Anderlecht 0-0
Gólszerzők:
ill.

A B-csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

C-csoport:

A vezetést a 28. percben Morales büntetőjével szerezte meg a Villarreal, Emery legénysége előnyből várhatta a folytatást. A Hapoel a 63. minutumban Hatuel góljával egyenlített, ám a 67. percben Baena révén rögtön jött is válasz. A hosszabbításban kapott egy újabb tizenegyest a spanyol gárda, ám Danjuma azt nem tudta értékesíteni. Ez is belefért, a Villarreal begyűjtötte a három pontot.

Hapoel Beer Sheva – Villarreal 1-2 (0-1)
Gólszerzők:
Hatuel (63.) ill. Morales (28., büntető), Baena (67.)

Sima győzelmet aratott hazai környezetben a Lech Poznan. A 28. percben Ishak góljával szerzett előnyt a lengyel alakulat, ám Braunoder révén gyorsan egyenlített az Austria Wien. A második játékrészben Skoras találatával szerzett újra vezetést a Poznan, majd Velde a 76. és a 90. minutumban további kettőt rámolt be a Wien hálójába. 

Lech Poznan – Austria Wien 4-1 (1-1)
Gólszerzők:
Ishak (28.), Skoras (64.), Velde (76., 90.) ill. Braunoder (29.)

A C-csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore

D-csoport:

A Nice rendkívül gyorsan, már a 2. percben megszerezte a vezetést Laborde révén, ám ez az egy gól nem volt elég a győzelemhez. A 60. minutumban egyenlített a Partizan Diabata találatával, aki ezzel be is állította a végeredményt. 

Partizan Belgrád – OGC Nice 1-1 (0-1)
Gólszerzők:
 Diabata (60.) ill. Laborde (2.)

Megizzasztotta a Slovacko a hazai pályán futballozó Kölnt. A német együttes már a 10. percben előnyt szerzett, majd ezt Dietz az első játékrész végéhez érve növelte. A fordulás után az öltözőben maradtak a kölniek, hiszen a 49. minutumban Kalabiska szépített, majd Petrzela az 52. percben egyenlített a csehek részéről. A Köln azonban idővel magához tért és Ljubicic duplájának köszönhetően otthon tartotta a három pontot. 

1. FC Köln – Slovacko 4-2 (2-0)
Gólszerzők: Adamyan (10.), Dietz (42.), Ljubicic (65., 74.) ill. Kalabiska (49.), Petrzela (52.)

A D-csoport aktuális állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore