Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több Premier League csapat is vinné a Villarreal tehetségét! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint több élvonalbeli angol csapat is vinné a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal támadóját, Nicolas Jacksont.

(Photo by Maria Jose Segovia/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky Sports legfrissebb beszámolói alapján több Premier Leagueben szereplő együttes is kiszemelte magának a Villarrealban idén felbukkanó Nicolas Jacksont. A fiatal játékos, aki mindkét szélen és támadóként is bevethető már a tavalyi szezonban debütált a spanyol klub színeiben, de idén már Emery meghatározó szerepet szán neki. Jackson ugyanis eddig 8 meccsen kapott lehetőséget, amelyeken 448 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 1-1 gól és gólpassz került a neve mellé. A 21 éves játékost pályafutása során először behívták a szenegáli válogatottba is, ahol Bolívia és Irán ellen bizonyíthat majd. A források alapján az angol csapatok érdeklődése olyan komoly Jackson iránt, hogy készek érvényesíteni a szerződésében szereplő 29 millió fontos kivásárlási árat.

Nicolas Jackson pályafutása során eddig 17 meccsen lépett pályára a Villarreal színeiben, amelyeken 1 gólt és 2 asszisztot jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához.