Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “A stratégiánk része, hogy elhitetjük az ellenféllel, hogy fáradtak vagyunk!”

A következőképpen hangolt az Atlético Madrid elleni vasárnap esti városi derbire a Real Madrid trénere, Carlo Ancelotti. 

“Nehéz meccsre készülünk, ahol sok megpróbáltatás érhet bennünket. Az Atlético kiváló csapat, fantasztikus egyénik képességű játékosokkal, és egy páratlan szurkoló táborra. Nyílt találkozóra számítok. Hogy milyen hangulat lesz a Wanda Metropolitanoban? Az egyik legnagyobb riválisunkhoz megyünk, nem hiszem hogy meglepetés érhet bennünket.” – idézi az As című lap Ancelotti szavait, aki Diego Simeonét is méltatta ezt követően.

“Simeone és a játékosai közötti kapcsolat egészen elképesztő, nagyon közel állnak egymáshoz. A futballban az egyik legfontosabb tényező lehet, hogy milyen erős az edző és játékosok kapcsolata. Vannak akik ezt megkérdőjelezik, pedig az Atlético jó példa minderre, hogy igen is a siker egyik tényezője.” – folytatta az olasz tréner, majd miutám megkérdezték, hogy mi az oka annak, hogy a Real Madrid a második félidőben eredményesebb, mint az elsőben, a következő humorral fűszerezett választ adta: “Ez egy stratégia. Elhitetjük az ellenfelekkel, hogy kimerültünk, fáradtak vagyunk, és amikor elhiszik ezt, akkor lecsapunk.” – fogalmazott nevetve Ancelotti, jelezvén, hogy számára ez nem jelent semmi lényegeset.

A hosszabb sajtótájékoztatón egyebek mellett természetesen Karim Benzemáról is kérdezték a blancók trénerét.
“Benzema már elkezdte az egyéni edzéseket. Az nemzetközi szünet alatt folytatja majd a munkát, így bízom benne, hogy készen áll majd a folytatásra.” – így Ancelotti,

 

A madridi derbit 21:00-tól a Spíler 2 élőben közvetíti majd!