Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: újabb Chelsea-alapember érkezhet

Talán a klub történelmének legmozgalmasabb nyári átigazolási piacán van túl az FC Barcelona együttese. A katalánok erősítései tervei pedig a jövőben is folytatódni látszanak. Állítólag mindenképpen meg akarják szerezni a brazil-olasz Jorginhot a Chelsea-től.

(Photo Visionhaus/Getty Images)

A brazil születésű Jorginho 2018. óta tagja a Chelsea-nek, míg korábban az olasz Napoliban harcolt ki magának komolyabb nevet, és verekedte be magát Olaszország válogatottjába. Így lett tavaly Európa-bajnok, miközben a londoniakkal is megjárta már a mennyet és a poklot. A 30 éves védekező középpályás négy éve köttetett szerződése lejár a mostani idény végén, és egyelőre nehéz megmondani, hogy számolnak-e még vele a Stamford Bridge-en.

Nem lepődnénk meg azon sem, hogy eddigi alapembersége ellenére már nem tartanának rá igényt az új vezetés irányítása alatt. A Daily Mirror beszámolója szerint az olasz válogatott játékos bizonytalan helyzetében érkezhetne a Barca ajánlata. Szinte biztos, hogy a katalánok a januári transzferablakban küldenek majd egy nyomott áras ajánlatot a Chelsea-nek, de jóval esélyesebb, hogy komoly tervük Jorginho nyári, ingyenes megszerzése lenne.