Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Katar 2022: a vb után a mexikóiak kiválósága is befejezi! – sajtóhír

Egyre több játékos, például Ángel Di Maria kapcsán is tudjuk, hogy a katari torna lesz az utolsó számára a nemzeti csapatban. Mint kiderült, így van ezzel a mexikói Héctor Herrera is. 

(Photo by Omar Vega/Getty Images)

A 32 esztendős csupa-szív középpályás a TUDN-nek adott interjújában beszélt a napokban arról, hogy miképpen tervezi jövőjét a világbajnokság után.

“Nagyon bízom abban, hogy nem csak egyénileg, de csapatszinten is jó tornát zárunk majd. Nagyon örülök, hogy minden jel szerint ott lehetek a válogatottal Katarban. Akár a pályán, akár a pályán kívül, de mindent meg fogok tenni Mexikó sikeréért. Izgatottan várom már a világbajnokságot, amelyből szeretnénk kihozni a maximumot!” – kezdte gondolatmenetét az MLS-ben szereplő Houston Dynamo futballistája.

“Mint tudjuk, a futballban bármi megtörténhet, így jöhet egy rossz forma, vagy egy sérülés, amitől azt hiszem most minden futballista retteg is, nehogy a vb előtt történjen. Sok mérkőzés van még a vb-ig, ráadásul egy világbajnokság előtt mindig alapból idegesebb mindenki.” – így a hazája színeiben eddig 97 alkalommal pályára lépő korábbi Porto és Atlético Madrid játékos, akit a jövőről is faggattak.

“Hogy mi történik majd a torna után? Egyáltalán nem tudok erre most választ adni. Meglátjuk folytatom-e vagy sem.” – felelte Herrera, aki a mexikóiak véleménye szerint elköszön majd a válogatottól, és karrierje utolsó éviben a klubfutballra koncentrál majd.