Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Athletic Bilbao védőjét szemelte ki a Barcelona! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttese szeretné leigazolni az Athletic Bilbao védőjét, Inigo Martinezt.

(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)

A Mundo Deportivo legfrissebb beszámolója alapján a Barcelona együttese jövő nyáron szeretné megszerezni Inigo Martinezt a védelem megerősítésére. A 31 éves védőt már a mostani átigazolási időszakban is szerette volna leigazolni a katalán gárda, ám akkor nem jártak sikerrel. A hírek szerint a csapat most újabb erőket mozgósít annak érdekében, hogy megszerezzék Martinezt, amiben előnyükre válhat az a tény, hogy a középhátvéd szerződése a mostani idény végén le fog járni. A források alapján az is a Barcelona malmára hajthatja a vizet, hogy Martinez nem szeretne hosszabbítani a Bilbaoval, és szívesen csatlakozna a katalán sztárcsapathoz, így a télen már meg is egyezhetnek egymással a felek arról, hogy a védő nyáron ingyen érkezzen Xavi keretébe.

Inigo Martinez 2018 januárjában került az Athletic Bilbao együtteséhez. A klub színeiben azóta 161 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7-7 gólt és gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a transfermarkt.