Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: a kimaradókból is vb-esélyes csapatot állíthatnának ki!

Franciaország csütörtök este Ausztria ellen (Tv: Spíler 1) folytatja a Nemzetek Ligájában való szereplését. Az első divízió 1-es csoportjában nagy meglepetésre 4 kör után utolsó gallok nincsenek könnyű helyzetben, de talán figyelembe véve a válogatottból kimaradók listáját ez érthető is. 

Dánia, Horvátország és Ausztria mögött még nyeretlen (!) franciák kapitánya Didier Deschamps kis túlzással a világbajnoki keretét is kijelölhetné azon játékosokból, akik sérülés vagy egyéb okok (kapitányi döntés) miatt nem játszhatnak a Nemzetek Ligája zárásán.

Ugye hogy nem hangzik rosszul egy Hugo Lloris – Theo Hernández, Lucas Hernández, Irahima Konaté, Presnel Kimpembe – N’Golo Kanté, Paul Pogba, Adrien Rabiot – Kingsley Coman, Krim Benzema, Nabil Fekir fémjelezte kezdő tizenegy?!  –

Elképesztően sok opciója van Deschamps kapitánynak, aki egy Mike Maignan – Jules Kuounde, William Saliba, Rapha Varane, Ferland Mendy – Eduardo Camavinga, Aurelian Tchouameni – Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Ousmane Dembelé, Christopher Nkunku kezdőcsapattal azért jó eséllyel pályázat így is arra, hogy a világbajnokság előtt nem esik meg az a szégyen, hogy a franciák búcsúznak az NL első divíziójától.

Kíváncsian várjuk a francia kezdőcsapatot Ausztria ellen!