Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: két kiszemelt is van a középpályára! – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint a Szarkák már a téli átigazolási időszakban igazolnának játékost irányítóposztra.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

A Newcastle Unitednek két kiszemeltje is van a középpályás posztra, az egyik a rivális Leicester City labdarúgója, Youri Tielemans, a másik pedig a RB Leipzig játékosa, Amadou Haidara.

Az angol alakulatnál a belga válogatott labdarúgó a prioritás, azonban ha nem sikerül megegyezniük a Rókákkal, úgy Németország felé vennék az irányt és Gulácsiék csapattársát próbálnák meg leigazolni.

Tielemans szerződése jövőnyáron lejár, ennek következtében ár alatt mozdítható lenne, de a Leicester City nem mindenáron szeretné őt eladni, inkább megtartanák a jelenleg futó szezonra még akkor is, ha nem kíván hosszabbítani, viszont egy megfelelő ajánlat esetén túladnának rajta.

Haidara könnyebben mozdítható még úgy is, hogy 2025-ig van élő szerződése a németekkel, hiszen Domenico Tedescónál nem számított alapembernek, leginkább csereként küldte pályára az olasz mester a mali játékost, de ugyanez igaz az új vezetőedzőre, Marco Rose-ra is.