Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: már most szedi áldozatait a Nemzetek Ligája!

Egészen biztos, hogy az FC Barcelonánál legszívesebben már most véget vetnének a Nemzetek Ligája következő napokban zajló találkozóinak (…)

A Barca keretéből szokás szerint rengeteg futballista képviseli hazáját a sorozatban, amely kis túlzással az edzők egyik rémálma manapság, hiszen mindenki azon aggódik, hogy egészségesen kapja-e vissza a válogatottól a játékosokat vagy sem!? – Nos, Xavi már biztos, hogy az utóbbit éli át!

A Franciaország – Ausztria találkozó 23. percében ugyanis sérülés miatt le kellett cserélni Jules Koundét, akinek az állapota nagyon nem festett biztatóan, hiszen az orvosok kíséretében bicegett le a pályáról. Azóta kiderült, hogy Koundé izomsérülést szenvedett a combjában (…) Annyit tudni egyelőre, hogy a hírek szerint nincs szakadás, de a hátvéd állapota körül most még sok a kérdőjel.

Nagyjából 20 perc elteltével kiderült, hogy Frenkie De Jong sem fogja befejezni a hollandok lengyelországi találkozóját, miután a félidőben egyelőre ismeretlen okok miatt lecserélte őt Louis van Gaal szövetségi kapitány; pár perccel később hasonlóan járt Memphis Depay is, akivel kapcsolatban van Gaal már a találkozót követően elmondta, hogy kényszerűségből kellett így döntenie, hiszen a támadó a combhajlítóját fájlalta (…) Két napja játsszák az Nemzetek Ligája utolsó körét, eddig három sérülés történt Barca játékosokkal – Xaviék csak remélni tudják, a rossz sorozat nem folytatódik.